Naslovna Projekti

Projekti

Udruženje Šansa za roditeljstvo aktivno radi na raznim projektima. Trenutno sprovodimo, anketu ŠTA JE TO-VTO?, radimo na pripremama za Tribinu VTO – Šansa za bebe 14.10.2017. od 12:30 časova, naša Grupa podrške počinje sa radom od 18.oktobra 2017.godine.

U planu za naredni period imamo mnoštvo novih i još obimnijih i svrsishodnijih projekata.  Želimo da informišemo parove o mogućnostima lečenja neplodnosti, motivišemo ih i damo im dodatnu snagu za borbu. Takođe, želimo da celokupnu javnost informišemo da je neplodnost tu, da postoji u Srbiji i da je ovaj problem zastupljen, ali da ga ne treba skrivati već treba na rešavanju ovog problema aktivno raditi. Ono što parovima nedostaje ponekad to je srpljenje. Zato smo tu da ih kroz projekte informišemo, uputimo, damo prave smernice.

Takođe, projektu su tu da nam pomognu da proširimo naš tim i učlanimo što više ljudi u Udruženje, da prikupimo neophodne informacije raznim istraživanjima, da proverimo kvalitet usluga u centrima koji se bave vantelesnom oplodnjom, da ukažemo na težinu postupaka, da sprovodimo razne akcije i kampanje a sve u cilju podizanja svesti o značaju vantelesne oplodnje.

U raznim projektima nam i vi moožete pomoći. Ukoliko vidite sebe kao našeg partnera-slobodno nas kontaktirajte.