Naslovna Podizanje svesti javnosti – TC Stadion

Podizanje svesti javnosti – TC Stadion

Udruženje Šansa za roditeljstvo je uputilo dopis uprava TC Stadion u Beogradu sa molbom da nam omogući postavljanje štanda radi promovisanja rada udruženja. Naši ciljevi i zahtevi su  prepoznati te nam je dana 11.12.2016. godine omogućeno da postavimo naš štand i da promovišemo naše ciljeve.

Štand je bio odlično posećen u toku celog dana. Prilazili su nam posetioci kako bi se informisali o našem radu i zalaganju i kako bi podržali naše ciljeve.

Peticiju je potpisalo više od 150 građana, a više od 50 je popunilo našu pristupnicu, te sun a taj način postal naši članovi.

Jako smo zadovoljni realizacijom ove kratke akcije. Pokazala je još jednom koliko je društvu I Srbiji neophodno jedno ovakvo Udruženje. Problem nataliteta je veliki. To građani Srnije prepoznaju.

Atmosfera je posebno bila prijatna, posebnu pažnju posvetili smo razgovorima sa prolaznicima I primetili da deo njih nije dovoljno informisan o samom procesu vantelesne oplodnje ali da smatraju das u potrebni bolji uslovi parovima sa ovim problemom. Mnogi su želeli da podele svoje iskustvo te da nam ispričaju kakvu su i sami imali borbu za potomstvo. Dobili smo mnoštvo pohvala za rad i zalaganje.