Izjava o privatnosti podataka

Udruženje Šansa za roditeljstvo veoma ozbiljno shvata privatnost i zaštitu ličnih podataka. Prema važećem zakonu, pod ličnim podacima se podrazumevaju informacije o pojedincu kog je moguće identifikovati, kao što su ime i prezime, broj telefona, e-mail ili poštanska adresa itd.
 

Ova izjava o privatnosti ima za cilj da vas informiše šta možemo da uradimo sa ličnim podacima koje dobijemo od vas. Prosleđujući nam svoje lične informacije potvrđujete da prihvatate našu Izjavu o privatnosti podataka i da ste saglasni s njom.
 

 

PRIKUPLJANJE LIČNIH PODATAKA
 

Udruženje Šansa za roditeljstvo prikuplja podatke samo u svrhu administrativne obrade i dalje dobrovoljne komunikacije i saradnje u vezi sa temama kojima se Udruženje bavi.

 

SIGURNOST LIČNIH PODATAKA
 

Preduzeli smo stroge fizičke, elektronske i administrativne aktivnosti u domenu bezbednosti da osiguramo sprečavanje neovlašćenog pristupa ličnim podacima, kao i da sačuvamo njihovu sigurnost i koristimo ih ispravno. Podaci su dostupni samo sektoru za članstvo Udruženja Šansa za roditeljstvo i povezanim licima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla ili ispunjenje ugovora.

 

UPOTREBA LIČNIH PODATAKA

 

Udruženje Šansa za roditeljstvo ne zloupotrebljava ili prodaje privatne informacije. Privatni podaci se distribuiraju trećim stranama samo za potrebe i u okviru obavljanja aktivnosti Udruženja, kao i po nalogu pravosudnih organa u slučajevima u kojima to zakon nalaže.

Udruženje Šansa za roditeljstvo bez prethodnog odobrenja korisnika ne prikuplja lične podatke, IP adrese i ne koristi kolačiće (cookies).

 

IZMENE U NAŠOJ POLITICI PRIVATNOSTI
 

Bilo kakve buduće izmene u našoj politici privatnosti biće objavljene na našoj stranici. Molimo vas da redovno proveravate da li je došlo do takvih ažuriranja ili promena.

Novosti

TREĆA VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA ŠANSA ZA RODITELJSTVO

Treća vanredna sednica Skupštine Udruženja „Šansa za roditeljstvo" će se održati 5. maja 2017. godine od 17 časova, u Opštini Voždovac, koja se nalazi u Ustaničkoj 53 u Beogradu. Poziv važi za sve članove i one koji bi to želeli da postanu.

...

ANKETA - STERILITET I VTO

Borite se ili ste se borili sa sterilitetom? Popunite našu kratku, anonimnu anketu - vaše iskustvo je ključno za uspeh zajedničke borbe. Brzo i lako se radi, sa računara ili telefona.

...

ŠANSA ZA ROŠTILJ - GIVE PICNIC A CHANCE!

Nedelja, 14. maj od 10 h, roštilji na Adi ciganliji. Dođite da se družimo!

...

Naučna konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

SANU je, u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka...

...