Naša gostovanja

Udruženje Šansa za roditeljstvo trudi se da na svaki način svoje ciljeve i težnje  plasira javnosti.
Do sada smo, iako skoro osnovani, dostigli medijsku pažnju. Bili smo gosti Beogradske hronike na RTS-u, Radio Beograda 2, TV Kopernikus-a, Radio Studija B, TV Pink, TV Happy, B92, TV Prva, TV N1 i televizije Studija B.
 

U želji da upoznamo javnost sa problemima na koje nailazimo tokom lečenja steriliteta posebnu pažnju posvećujemo dobroj saradnji i komunikaciji sa medijima i njihovim predstavnicima. Mediji su temelj komunikacije, a komunikacija je Udruženju neophodna. Kada kažemo „mediji“ mi mislimo na masovno informisanje nacije.
Želja nam je temu vantelesne oplodnje predstavimo na pravi način i približimo svima jer samo uz razumevanje svih možemo uspeti u našim ciljevima. Takođe, želimo da temu vantelesne oplodnje otkrijemo u potpunosti kako bi izašla iz senke tabua.
 

Bitan segment Tima za marketing je i internet komunikacija, pa ovaj Tim posebnu pažnju posvećuje društvenim mrežama. Internet je omogućio većem broju ljudi da razmenjuju informacije i iskustva. Osim sajta Udruženja, imamo i Fejsbuk stranicu, Twitter nalog, Instagram profil...ali i zatvorenu grupu na Fejsbuku na kojoj anonimno ili javno možete razmenjivati iskustva. Preko svih ovih društvenih mreža sa sadašnjim i budućim članovima brzo razmenjujemo informacije i obaveštavamo ih o radu Udruženja, našim promocijama, aktivnostima, zalaganjima i doprinosima.

Podržite nas na društvenim mrežama. Hvala! (klik na ikonicu vodi do nas)

Hvala radio i televizijskim kućama koje su nas ugostile i omogućile da Srbija čuje naš glas.


    
        
      

                                             
 

Novosti

TREĆA VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA ŠANSA ZA RODITELJSTVO

Treća vanredna sednica Skupštine Udruženja „Šansa za roditeljstvo" će se održati 5. maja 2017. godine od 17 časova, u Opštini Voždovac, koja se nalazi u Ustaničkoj 53 u Beogradu. Poziv važi za sve članove i one koji bi to želeli da postanu.

...

ANKETA - STERILITET I VTO

Borite se ili ste se borili sa sterilitetom? Popunite našu kratku, anonimnu anketu - vaše iskustvo je ključno za uspeh zajedničke borbe. Brzo i lako se radi, sa računara ili telefona.

...

ŠANSA ZA ROŠTILJ - GIVE PICNIC A CHANCE!

Nedelja, 14. maj od 10 h, roštilji na Adi ciganliji. Dođite da se družimo!

...

Naučna konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

SANU je, u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka...

...