Naslovna Otvorena vrata Udruženja Šansa za roditeljstvo
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Otvorena vrata Udruženja Šansa za roditeljstvo

17.01. od 17:00 do 19:00

Udruženje Šansa za roditeljstvo konstantno pomaže parovima i pojedincima kako bi im olakšalo težak i trnovit put do roditeljstva. Znamo sa čime se sve susrećete i znamo kakve sve probleme imate – neizvesnost, tuga, nemoć, problemi sa administracijom, odbačenost i neshvatanje društva, briga o kvalitetu usluge u centrima za potpomognutu oplodnju, neupućenost lekara u domovima zdravlja, nerazumevanje medicinskog osoblja, negativne bete, nalazi, hormoni, intervencije, lekari… Ponekad vam nedostaje samo jedan papir, a ponekad brdo analiza i ne znate koga da pitate i kome da se obratite. Zato je Udruženje Šansa za roditeljstvo tu.

Mi nismo lekari, nismo ni medicinski radnici ali smo sve preglede i analize prošli, više puta smo bili u postupcima potpomognute oplodnje i kada sakupimo sve naše analize to je 1.574.828 papira. Znamo ŠTA vam treba i KADA vam treba. Znamo kako da počnete i kuda da idete, koga da pitate, kome da se obratite…Sa nama se možete radovati i plakati, možemo vam biti podrška i pravi sagovornici koji će vam za svaku nedoumicu dati pravi, iskren, savet.

Potrebno je samo da nam se javite i dođete na OTVORENA VRATA UDRUŽENJA – sredom od 17 časova u Zahumskoj ulici 23a u Beogradu.

KONTAKT OSOBA: Dragana Krstić

IMEJL: dragana.krstic@sansazaroditeljstvo.org.rs

TELEFON: 061/624-5224

 

                                            UVEK SMO TU JER SE BORIMO ZA VEĆE ŠANSE!

                                                                            ČEKAMO VAS!

Details

Date:
17.01.
Time:
17:00 do 19:00

Organizer

Udruženje Šansa za roditeljstvo

Venue

Zahumska 23a
Zahumska 23a
Belgrade, Serbia 11000
+ Google Map