Velika tribina "VTO - Korak do bebe"

U subotu 11.03.2017. godine Udruženje Šansa za roditeljstvo organizuje prvu veliku Tribinu pod nazivom "VTO - Korak do bebe".
Tribina će se održati u Beogradu, u sali Opštine Stari grad, ulica Makedonska 42, sa početkom u 15h.

Na teme vezane za parove koji se bore za potomstvo odgovaraće naši gosti, poznati doktori iz privatnih i državnih klinika i mnogobrojni gosti iz ministarstva kao i poznate ličnosti iz sveta sporta, kulture, glume i muzike. Takođe, i naši dobrotvori i saradnici iz raznih Udruženja, Organizacija i Fondacija.

Tribina će biti medijski propraćena.

Biće nam drago da budete gosti naše Tribine.
 

Dobrodošli

Novosti

TREĆA VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA ŠANSA ZA RODITELJSTVO

Treća vanredna sednica Skupštine Udruženja „Šansa za roditeljstvo" će se održati 5. maja 2017. godine od 17 časova, u Opštini Voždovac, koja se nalazi u Ustaničkoj 53 u Beogradu. Poziv važi za sve članove i one koji bi to želeli da postanu.

...

ANKETA - STERILITET I VTO

Borite se ili ste se borili sa sterilitetom? Popunite našu kratku, anonimnu anketu - vaše iskustvo je ključno za uspeh zajedničke borbe. Brzo i lako se radi, sa računara ili telefona.

...

ŠANSA ZA ROŠTILJ - GIVE PICNIC A CHANCE!

Nedelja, 14. maj od 10 h, roštilji na Adi ciganliji. Dođite da se družimo!

...

Naučna konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

SANU je, u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka...

...