Saradnja sa Klinikom Kovačević Beograd

Obaveštavamo Vas da je još jedan memorandum o uspešnoj saradnji na pomolu. Naime, u narednih nekoliko dana je planirano da se ostvari izuzetna saradnja sa klinikom Kovačević i to tako da će svi naši članovi imati 10% popusta na cenu postupka VTO u toj klinici.

Evo i nekih informacija o klici Kovačević-

Specijalna ginekološka bolnica „KOVAČEVIĆ 2772“ je zdravstvena ustanova koja se bavi poslovima sekundarne zdravstvene zaštite prvenstveno na polju steriliteta i patologije trudnoće, ali je svojim pacijentima spremna da pruža usluge iz celokupne ginekologije uključujući i operativno lečenje. Nastala je u kontinuitetu iz Ginekološko akušerske ordinacije Kovačević osnovane 1995. koja je prvu trudnoću u postupku Vantelesnog oplođenja ostvarila 1997. i među prvima je u našoj zemlji koja je ovu delatnost počela da obavlja. U protekllih 20 godina kroz ovu ustanovu je prošao veliki broj pacijenata i vrhunskih stručnjaka koji su se brinuli o njima.

Klinika se nalazi u Beogradu,ul Kumodraška 76/e.

Tel:011/3242-552, 063/214-218

Konsultacije radnim danom 17-20h,subotom 11-14h.

Novosti

TREĆA VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA ŠANSA ZA RODITELJSTVO

Treća vanredna sednica Skupštine Udruženja „Šansa za roditeljstvo" će se održati 5. maja 2017. godine od 17 časova, u Opštini Voždovac, koja se nalazi u Ustaničkoj 53 u Beogradu. Poziv važi za sve članove i one koji bi to želeli da postanu.

...

ANKETA - STERILITET I VTO

Borite se ili ste se borili sa sterilitetom? Popunite našu kratku, anonimnu anketu - vaše iskustvo je ključno za uspeh zajedničke borbe. Brzo i lako se radi, sa računara ili telefona.

...

ŠANSA ZA ROŠTILJ - GIVE PICNIC A CHANCE!

Nedelja, 14. maj od 10 h, roštilji na Adi ciganliji. Dođite da se družimo!

...

Naučna konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

SANU je, u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka...

...