Konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

Udruženje Šansa za roditeljstvo pozvano je da prisustvuje konferenciji pod nazivom „Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije“, u organizaciji Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, Srpske akademije nauka i umetnosti i Centra za demografiju Instituta društvenih nauka.
 

Na konferenciju su pozvani predsednik novoformiranog Saveta za populacionu politiku; ministri, članovi Saveta sa svojim saradnicima; direktori institucija, članovi Saveta sa saradnicima, predstavnici univerziteta, zdravstvenog i obrazovnog sistema; naučna zajednica; civili sektora; mediji, načelnici okruga, kao i gradonačelnici, odnosno predstavnici svih opština u Srbiji, sa saradnicima, članovima opštinskih zdravstvenih ili demokratskih saveta.

Novosti

TREĆA VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA ŠANSA ZA RODITELJSTVO

Treća vanredna sednica Skupštine Udruženja „Šansa za roditeljstvo" će se održati 5. maja 2017. godine od 17 časova, u Opštini Voždovac, koja se nalazi u Ustaničkoj 53 u Beogradu. Poziv važi za sve članove i one koji bi to želeli da postanu.

...

ANKETA - STERILITET I VTO

Borite se ili ste se borili sa sterilitetom? Popunite našu kratku, anonimnu anketu - vaše iskustvo je ključno za uspeh zajedničke borbe. Brzo i lako se radi, sa računara ili telefona.

...

ŠANSA ZA ROŠTILJ - GIVE PICNIC A CHANCE!

Nedelja, 14. maj od 10 h, roštilji na Adi ciganliji. Dođite da se družimo!

...

Naučna konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

SANU je, u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka...

...