Dopis Sekretarijatu za zdravstvo grada Beograda

Odgovor na dopis Sekretarijatu za zdravstvo grada Beograda koji je poslat Udruženju Šansa za roditeljstvo 15.12.2016. godine. Kao što jasno možete videti, u dopisu su postavljeni jasni zahtevi za parove iz Beograda do 45 godine starosti, a koji nisu do sada ispunili uslov za finansiranje BMPO (Biomedicinski potpomognuta oplodnja) o trošku RFZO-a. Ceo dopis možete pročitati na sajtu u meniju Pravna dokumenta.

Posetite STRANICU i GRUPU na facebook-u Udruženja Šansa za roditeljstvo.

Novosti

TREĆA VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA ŠANSA ZA RODITELJSTVO

Treća vanredna sednica Skupštine Udruženja „Šansa za roditeljstvo" će se održati 5. maja 2017. godine od 17 časova, u Opštini Voždovac, koja se nalazi u Ustaničkoj 53 u Beogradu. Poziv važi za sve članove i one koji bi to želeli da postanu.

...

ANKETA - STERILITET I VTO

Borite se ili ste se borili sa sterilitetom? Popunite našu kratku, anonimnu anketu - vaše iskustvo je ključno za uspeh zajedničke borbe. Brzo i lako se radi, sa računara ili telefona.

...

ŠANSA ZA ROŠTILJ - GIVE PICNIC A CHANCE!

Nedelja, 14. maj od 10 h, roštilji na Adi ciganliji. Dođite da se družimo!

...

Naučna konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

SANU je, u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka...

...