Centar za VTO Kragujevac

Dragi naši članovi, obaveštavamo Vas da je sredinom meseca decembra počela izgradnja Centra za VTO u Kragujevcu. Gradnju finansira fondacija ,,Dragica Nikolić“. Centar se prostire na 340m2 trećeg sprata Ginekološko akušerske klinike i za njegovu izgradnju je izdvojeno 73 miliona dinara, a rok za završetak radova je mart 2017. godine. Da naglasimo još i ovo da je do sada 200 parova iz Kragujevca i okoline odlazilo na VTO u druge gradove i klinike. Kapacitet Centra za VTO će biti najmanje 150 parova godišnje. Nadamo se da će ovakvih vesti biti još više.

Novosti

TREĆA VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA ŠANSA ZA RODITELJSTVO

Treća vanredna sednica Skupštine Udruženja „Šansa za roditeljstvo" će se održati 5. maja 2017. godine od 17 časova, u Opštini Voždovac, koja se nalazi u Ustaničkoj 53 u Beogradu. Poziv važi za sve članove i one koji bi to želeli da postanu.

...

ANKETA - STERILITET I VTO

Borite se ili ste se borili sa sterilitetom? Popunite našu kratku, anonimnu anketu - vaše iskustvo je ključno za uspeh zajedničke borbe. Brzo i lako se radi, sa računara ili telefona.

...

ŠANSA ZA ROŠTILJ - GIVE PICNIC A CHANCE!

Nedelja, 14. maj od 10 h, roštilji na Adi ciganliji. Dođite da se družimo!

...

Naučna konferencija "Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije"

SANU je, u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka...

...